NAŠA VOZILA


NISSAN JUKE

Novi NISSAN JUKE - potpuno nov dizajn i izuzetno upečatljiv izgled privlače pažnju već na prvi pogled. Vozilo je sa benzinskim motorom 117KS i ima najviši nivo opreme i pruža pravo zadovoljstvo u vožnji. Na raspolaganju su vam sve vrste pomoći u vožnji, pomoći pri kretanju na uzbrdici, 4 kamere koje prikazuju situaciju 360 stepeni u krug oko vozila, upozorenje na mrtvi ugao, upozorenje da prelazite u drugu traku, sistem automatskog kočenja umesto vas ako ne ragujete na vreme. O navigaciji, tempomatu, klimi, servo volanu i ostalom da i ne govorimo. Treba ga doživeti za volanom.

Otvori sliku

Auto škola Vladica vozila

HYUNDAI i20

HYUNDAI i20 - primer korejske preciznosti i pouzdanosti. Potpuno novo vozilo sa benzinskim motorom od 84 KS. Savršen ručni menjač sa 5 brzina pruža zadovoljstvo i uživanje kod promene brzine. Vozilo ima kontrolu proklizavanja, ABS, klimu, kameru za vožnju unazad, parking senzore, pomoć pri kretanju na uzbrdici, vazdušne jastuke, servo volan, što znači i više nego što je potrebno jednom kandidatu početniku. Uživanje je voziti ga.

Otvori sliku

Auto škola Vladica vozila

Renault CAPTUR

RENAULT CAPTUR - vrhunski opremljeno vozilo sa dizel motorom od 90 KS. Po svojim mogućnostima i performansama idealan za obuku kandidata. Vozilo ima kameru za vožnju unazad, parking senzore, navigaciju, tempomat, limitator brzine, pomoć pri kretanju na uzbrdici, servo volan, ABS, vazdušne jastuke, podešavanje sedišta u svim pravcima, servo volan, podešavanje volana, automatski klima uređaj, a sve to omogućava kandidatima pun komfor i sigurnost za vreme obuke.

Otvori sliku

Auto škola Vladica vozila

Renault CLIO

Renault CLIO - vozilo idealno za obuku kandidata i daje vam pravo uživanje i opuštanje tokom vožnje. Potpuno nov automobil sa dizel motorom /75 KS/ koji ima navigaciju, klimu, kontrolu proklizavanja, vazdušne jastuke, servo volan, tempomat, pomoć pri kretanju na uzbrdici, elektronsku kontrolu stabilnosti, lako prilagodljiva sedišta i volan, izuzetno lak i precizan menjač. Vozilo koje daje sigurnost svakom početniku u saobraćaju.

Otvori sliku